Rontti ja Romeo poissa

onneksi hyvässä huollossa :).

Emäntä on samaan aikaan hyvillä mielin kun lähtivät hyviin koteihin ja odottelee uutisia miten uusissa kodeissa menee, toisaalta on hyvin outoa, tyhjää ja haikeaa - luopumisen tuskaa, kun se vipeltäjälauma on poissa. Pennut olivat niin olennainen osa elämää monta kuukautta.

Yanisha on se, joka on kaikista eniten hädissään tällä hetkellä, pyörii ympäri asuntoa ja kutsuu pentuja. Chaya taas ei ole millänsäkään, nauttii erityishuomiosta, kun ei ole muita sitä jakamassa ja on minun perään entistä enemmän, kun ei ole enää veljeä ja siskoa, joiden kanssa telmata.



Rontti ja Romeo menevät viikonlopuksi uusiin koteihin

Haikeus alkaa vallata mieltä, mutta hyviin koteihin ovat menossa, joten sinänsä olen hyvillä mielin.
Nyt täytyy vain nauttia viimeisistä hetkistä, kun vipeltäjälauma on vielä koossa.

Chaya sentään jää kotiin ja ensi viikolla päästään jo hieman ulkoilemaan, kun rokotuksesta kulunut pari viikkoa. Vanhemmat kissat varsinkin ovat sitä odottaneet, ja aivan erityisesti meidän Kofi.

Pentuetarkastuksilla ja ensimmäisillä rokotuksilla käyty

Kaikki hyvin pentusilla ja Romeolla jopa molemmat pallit jo laskeutuneet.

Toinenkin pentu sai myös nimen eli kotiin jäävä Riepu the sählä on nyt Chaya, Rontin uudessa kodissa on vielä mietintä menossa.

Testasin myös tänään ensimmäistä kertaa valjaita pentusille ja aluksi olivat tosi reppania niiden kanssa, mutta nopeasti unohtuivat :). Ulkoiluja joudutaan siltikin vielä meillä odottamaan eli immuniteettisuojan muodostuminen kestää noin parisen viikkoa rokotuksesta. Kofi on jo ihan pistoksissa pääsemään ulos tai reissuun muuten vaan...kun palattiin el-reisulta niin Kofi valtasi heti kuljetuskassin.

Varasin myös saman tien pallien poiston Balmutille, toivottavasti tuo auttaa Kofin ja Balamutin väleihin.

Rääpäle ei ole enää rääpäle....

vaan siitä kuoritui Romeo  eli ensimmäinen pentu on saanut nimensä.

Kotiin jäävälle eli Rievulle ei ole vielä nimeä löytynyt, vaihtoehtoja pyörii kyllä, mutta ei vaan ole mikään vielä tuntunut siltä ihan oikealta.

Pennut voi hyvin

Pennut voi hyvin, vaikka olenkin ollut laiska päivittelemään.

Huomenna on edessä pentuetarkastus ja ensimmäiset rokotukset. Haikeus alkaa jo iskeä, kun pentusten luovutusikä lähestyy. Nämä ovat olleet niin suuri osa elämää nyt kolme kuukautta, että varmasti tuntuu tyhjältä kun ei enää ole näitä tätä "tittiäislaumaa" vipeltämässä.

Riepu on jäämässä sentään kotiin ja Rääpälekin on onneksi menossa ihan naapuriin ja saattaa käydä vielä aluksi "päivähoidossa", joten ehkä tuo hieman lievittää erontuskaa. Pennut ovat jo välistä melkoisen itsenäisiäkin, vaikka yhä tisuttelevatkin ja ovat myös lauma.

Ero  luultavasti onkin vaikein emännälle ja emolle, emo ei nyt välistä tiedä missä olisi, jos osa pennusita haluaa olla makkarissa, mikä yhä  pyhitetty pennuille ja emolle ja osa vipeltää muualla.

Pennut senkun kasvaa

Pennut kasvaa ihan silmissä, Rontti on yli kiloinen eikä ole kaukana tuosta muutkaan.

Välistä iskee väsy

Suurimmaksi osaksi kuitenkin vipinää riittää








ja kyllä välistä söpöillääkin